"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
23 April tot 01 juni 2024
Witte en groene asperges, rillette van rivierkreeftjes en dille-olie kleine diepzeegarnalen, doperwten, dragon en eidooier radijzen en krokant van Italiaans brood
Lam uit Nieuw-Zeeland, kort gegaard in de oven
crème van gekleurde puntpaprika’s, gegrilde courgette en mini-aubergines kroketje van geitenkaas en zongedroogde tomaatjes, saus van citroentijm
vlees kan vervangen worden in vis
Zoete hooren des overvloed, patisserieroom verfijnd met vanille en tonka structuren van Belgische aardbeien en frambozenrabarber gedroogde citrusvruchten, gember gel
48.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
Kabeljauw uit onze Noordzee op lage temperatuur gegaard
gekleurde bloemkoolroosjes, notensla en rode ui
krokant van kappertjes en knappend bieslook
Filet van Mechelse koekoek en zijn Sot-l’y-laisse
open ravioli van knolselder, bospaddestoelen verfijnd met wintertruffel
Nicola aardappelen, saus van morieltjes
filet Mechelse koekoek kan vervangen worden door vis
Fantasie van melkchocolade, gezouten karamel en bergamot
gebrande zachte nougat, crumble van munt en frambozen
48.00 euro
“Instagram”
https://instagram.com/petite_aneth?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==“lunch formule in ons restaurant ”
wij hebben geen "A LA CARTE" gerechten meer."lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
“Menu Petite Aneth”
Menu Petite Aneth23 April tot 01 juni 2024
Witte en groene asperges, rillette van rivierkreeftjes en dille-olie kleine diepzeegarnalen, doperwten, dragon en eidooier radijzen en krokant van Italiaans brood
Lam uit Nieuw-Zeeland, kort gegaard in de oven
crème van gekleurde puntpaprika’s, gegrilde courgette en mini-aubergines kroketje van geitenkaas en zongedroogde tomaatjes, saus van citroentijm
vlees kan vervangen worden in vis
Zoete hooren des overvloed, patisserieroom verfijnd met vanille en tonka structuren van Belgische aardbeien en frambozenrabarber gedroogde citrusvruchten, gember gel
48.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“Menu Petite Aneth”
Van 5 maart tot 20 april 2024Kabeljauw uit onze Noordzee op lage temperatuur gegaard
gekleurde bloemkoolroosjes, notensla en rode ui
krokant van kappertjes en knappend bieslook
Filet van Mechelse koekoek en zijn Sot-l’y-laisse
open ravioli van knolselder, bospaddestoelen verfijnd met wintertruffel
Nicola aardappelen, saus van morieltjes
filet Mechelse koekoek kan vervangen worden door vis
Fantasie van melkchocolade, gezouten karamel en bergamot
gebrande zachte nougat, crumble van munt en frambozen
48.00 euro
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.