Puur , lekker en vers
In restaurant Présence laat de begenadigde chef Steve Van den Heuvel zijn gasten kennis maken met bijzondere smaken van vlees en vis met een uitgebreide wijnvoorraad
Kom eens kennis maken met onze zaak , geniet van gastronomische gerechten. Als het goed weer is, kan je ook een hapje eten op het terras buiten.
Op en top gastvrijheid
een uiterst verfijnde en uitgekiende keuken in een sfeervolle inrichting Restaurant Présence serveert een Belgische en Franse keuken
Troeven van restaurant Présence
zijn ongetwijfeld de goeie ligging (pakweg 5 min van de snelweg), ruime parking, apart zaaltje tot 80 personen & onze loungebar.
Vraag een voorstel voor Uw feest
Présence is de locatie bij uitstek voor een communiefeest , trouw, receptie , diner . Het gezellige familiale kader en de grote groene tuin geven jouw feest net die extra touch! Hebt u graag een springkasteel en of andere entertainment, het kan! Contacteer ons voor informatie, wij maken offertes volledig…
Communiefeest? de locatie bij uitstek!
Présence is de lokatie bij uitstek voor U zoons of dochterscommuniefeest. Het gezeliige familiale kader en de grote groene tuin geven jouw communiefeest net die extra touch! Hebt u graag een springkasteel, liever een suikerspin of popcornmachine in de tuin, of een gekke clown, het kan! Contacteer ons voor informatie,…
- Speciale Ierse creuse oester Irish Mor nr. 3 /
Half dozijn ‘creuse’ oesters nr. 3 natuur
geserveerd op ijs met citroen /30
Half dozijn Ierse ‘creuse’ oesters Irish Mor nr. 3 gegratineerd
met champagnemousseline /36
- Gravad lax / 26
Zalm ‘gravad lax’, dillemayo, gepekelde rode ui, peterselie, toast & gel van sinaas
- Kingkrab / 55
Kamchatka koningskrab, ovengegaard met lookboter & fris slaatje
- Bisque / 24
Bisque van langoustines & quenelle van sneeuwkrab
- Wilde zeebaars / 23
Tartaar van zeebaars, wakame, wasabi, sojagel, citroenmayo & krokantje
- Kalfszwezerik / 34
Krokant gebakken zwezeriken met sherry, prei & gerookte ham
- Anjou duif / 29
Filet van Anjou duif, traag gegaard, kweepeer, polenta
& jus van het karkas van de duif - Garnaalkroketten / 20
Ambachtelijke garnaalkroketten
met gefruite peterselie, citroen & Noordzeegarnalen - Open ravioli / 19
Ravioli met geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, snijbiet & appel
- Kaaskroketten / 17
Verse kaaskroketjes (4 kazen) met fris slaatje
- Pyreneeën Lam / 36
Lamsziel, wortel & honing, granaatappel, kubus van couscous & jus van lams
- Kabeljauw / 38
Kabeljauwhaasje, op vel gebakken, gepofte prei, fondant aardappel & graanmosterd
- Parelhoen / 29
Suprême van parelhoen, traag gegaard, Mafaldine pasta, butternut & zuiderse groenten
- Entrecôte (+350gr) / 44
Spaanse entrecote ‘Rubia Gallega’, extra gerijpt, warme groenten,
verse frietjes & homemade mayonaise
*saus naar keuze - Pieterman / 33
Uit de Noordzee, julienne groentjes, venkelpuree, sausje van kokos & gele curry
- Risotto / 28
Risotto met boerenkool, boterraap, Taleggio & peer
- Kalfszwezeriken / 48
Krokant gebakken zwezeriken, sherry, prei, gerookte ham & verse aardappelkroketjes
- Open ravioli / 26
Verse ravioli met geitenkaas ‘Crottin de Chavignol’, snijbiet & appel
- peperroom / champignonroom / béarnaise / choron / vleesjus
- Dame blanche / 14
Vers afgedraaid vanilleroomijs,
licht opgeklopte room met warme ‘Callebaut’ chocoladesaus - Kolonel / 14
Limoensorbet met wodka
- Karamel / 14
Karameltaartje van butterscotch, bloedappelsien & sorbet van sinaas
- Sabayon / 14
Klassiek bereide sabayon met marsala, witte wijn & bolletje vanilleroomijs
- Kaas / 16
Assortiment van kazen met rozijnentoast & huisbereide compotes
- Chocolade / 14
Chocolade feuilletine, praline & cassis
- Roomijs & sorbet van het huis / 4 / bol
Vanille, limoen, mango, perzik, framboos, passievrucht