Ik streef ernaar dat u als klant perfect geïnformeerd bent over de bestrijding, inspectie of controle die door u is aangevraagd. En ik vind het belangrijk dat U als klant goed voorgelicht wordt en een prettige werkrelatie met mij kan onderhouden.
Aanpak ongediertebestrijding.
Overal waar met eten wordt gewerkt, is een goede hygiëne van essentieel belang. Anders is er risico op voedselvergiftiging of andere infectieziekten. Wie met voedsel werkt in zijn zaak moet dus een aantal richtlijnen in acht nemen.
Om zeker te zijn dat u in orde bent, met ongediertebestrijding, bij controle van het FAVV, kan u beroep doen op ANTIMAL.
Voor iedere klus maak ik gebruik van een standaard stappenplan.
Om zeker te zijn dat u in orde bent, met ongediertebestrijding, bij controle van het FAVV, kan u beroep doen op ANTIMAL.
Voor iedere klus maak ik gebruik van een standaard stappenplan.
|
Nadat de offerte onderling werd aanvaard, stel ik een plan op met de bijhorende risicograden betreffende de juiste plaagdieren.
Nadat de juiste risicograden zijn vastgesteld, wordt er opgelijst welke producten er gebruikt worden op welke plaats.
Bij een ongediertebestrijdingsplan binnen de horeca wordt er standaard 2 maandelijks gecontroleerd. |
|