Kookworkshops

In elke workshop bereiden we een 3-gangenmenu met maximum 12 deelnemers. We starten met een aperitiefje terwijl ik wat meer uitleg geef over wat op het programma staat. Ik begeleid jullie stap voor stap bij het maken van de gerechten. De workshops zijn voor zowel de beginnende keukenprins(es) als de gevorderde hobbykok. In elk menu maken we kennis met verschillende producten en technieken. De gerechten zijn seizoensgebonden en worden bereid met hoofdzakelijk biologische ingrediënten.  

Na ongeveer anderhalf uur kunnen we aan tafel en genieten van onze creaties. Uiteraard drinken we bij het menu aangepaste wijnen of bieren. Bij het dessert is er koffie en thee. Na een 3-tal uur zit de workshop erop en krijgt iedereen de recepten mee.

Wil je graag met een groep een kookworkshop volgen bij Atelier K of eentje organiseren op een andere locatie? Dit kan! Ik maak graag een voorstel of je kan zelf een 3-gangenmenu samenstellen. Een workshop kost € 55 per persoon. Neem een kijkje op "stel zelf je kookworkshop samen".

Ideale cadeautip !!!

Schenk een cadeaubon voor een workshop naar keuze

   

Vegetarisch koken

carpaccio van venkel met roze pompelmoes en crême van aardpeer

***

salsa van olijven en citrus met buffelmozarella

***

caponata, gelakte knolselder en kroket van polenta met pistache

***

frangipanetaartjes

Wildmenu

croque van everzwijnpastij met appelketchup en winterslaatje

***

vol au vent van fazant, koolrabi met wintergroenten en pont neuf van aardappel en pompoen

***

moelleux met gemarineerde vruchten

Feestelijk met vis

messchedes met schorseneren en knolselder

***

met thee gerookte leng, gelakte wintergroenten en groene salsa

***

crême brulée met sinaasappel

meer info via hans@atelierk.be of bel 0491 87 78 30

Uit het gastenboek van Atelier K:

"Leuke combinatie van iets opsteken, lekker eten en fijn gezelschap"

                "Eén woord: FANTAAAASTISCH!!!"


                                    "De gerechten en het decor waren perfect"

workshop Avitour

 "Meer van dat! Véél meer van dat!!"

"Eindelijk heb ik de risotto onder de knie. Bedankt"

"Zo trots op mijn eerste moelleux"