Vind je energie en vitaliteit belangrijk, dan kan je vanaf nu perfect afwisselen tussen Synergie Original en Synergie Chia brood
De keuze Chiabrood of het Original Synergiebrood is kwestie van persoonlijke smaak of nood aan afwisseling.
Chiabrood geeft langdurige verzadiging
Sonja Kimpen heeft Synergie Chia ontwikkeld, gebaseerd op de kracht van Synergie Original. Het nieuwe Chiabrood heeft ook als basis een grote hoeveelheid speltgraan en lijnzaad. Het specifieke verschil is een andere textuur. De pompoen- en zonnebloempitten zijn vervangen door de krachtbommetjes van Chiazaden. Deze zaadjes zijn bijzonder klein waardoor het Synergie Chia brood zacht en kruimig is. De krokante korst van het Synergie Chiabrood zorgt ook hier voor het verrassende bijtplezier.
Ook het zeer grote voordeel van het Synergiebrood, nl. een langdurige verzadiging, blijft behouden.
De hoeveelheid Chiazaden bepaalt hij dan liever zelf in zijn eigen broodcreatie. Verder gebruikt hij de Chiazaden ook in zijn favoriete Personal Muesly en in zijn eetbaretuinsoep.