Home
Foto’s
Menukaart
Suggestiemenu’sOpeningsuren:
ma&do :
vrij. za. & zon:
12h - 14.30h
17.30h - 22h
12h - 14.30
17.30h - 22.30h
Gesloten op zaterdag-middag dinsdag en woensdag
Italiaans Restaurant - PizzeriaCarpaccio
Suggestiemenu’s voor groepen
Per persoon is er bij het eten 1/4 liter huiswijn ( rode, witte of rosewijn) en 1/4 liter water inbegrepen ,bij het dessert 1 koffie of thee
MENU AAN 29,50 EURO PER PERSOON
Voorgerecht : minestrone
Hoofdgerecht : penne 4 fromages
Dessert : coupe vanille of chocolat
MENU AAN 31,- EURO PER PERSOON
Voorgerecht :soupe pavese
Hoofdgerecht: scaloppa messicana
Dessert : coupe vanille of chocolat
MENU AAN 33,5o EURO PER PERSOON
Voorgerecht : fondu parmesan
Hoofdgerecht : scaloppa pizziola
Dessert : tartufo
MENU AAN 35,5o EURO PER PERSOON
Voorgerecht : mozarella caprese
Hoofdgerecht : osso buco
Dessert : zabaione
MENU AAN 38,50 EURO PER PERSOON
Voorgerecht : croquettes crevettes
Hoofdgerecht : brochette de viande - frites
Dessert : sorbet
MENU AAN 39,50 EURO PER PERSOON
Voorgerecht : salade mixte
Hoofdgerecht : kabeljauw jardiniere - pasta
Dessert : tiramisu
MENU AAN 40,50 EURO PER PERSOON
Voorgerecht : duetto van pasta
Hoofdgerecht : scaloppa du chef (champignonroomsaus)
Dessert : tiramisu
MENU AAN 42,5o EURO PER PERSOON
Voorgerecht : minestrone
Hoofdgerecht : filet pur met champignonroomsaus
Dessert : tartufo
MENU AAN 43,5o EURO PER PERSOON
Voorgerecht : carpaccio van zalm
Hoofdgerecht : geroosterde scampibrochetten
Dessert : sorbet
MENU AAN 45,00 EURO PER PERSOON
Voorgerecht : penne alla tirolese (champignon-speksaus)
Hoofdgerecht : lamscoteletten met 3groenten
Dessert : sorbet
MENU AAN 45,50 EURO PER PERSOON
Voorgerecht : carpaccio van vlees
Hoofdgerecht :Gebakken zeetong en een slaatje
Dessert : coupe vanille of chocolat
De hoofdschotels worden opgediend met :
frieten
Kroketten
Rijst
Of pasta
Denen 21
9080 Lochristi
TEL: 09/336.67.36
FAX: 09/336.67.37
OOK OM MEE TE NEMEN: PIZZA EN PASTA
© 2009 Carpaccio | Italiaans Restaurant - Pizzeria