Restaurant Lizanna – Beerzel (Putte)
Ruim twee jaar geleden heropende het voormalige restaurant De Tuinkamer in Beerzel (Putte) de deuren, ditmaal onder de naam Lizanna. Deze is een samentrekking van de voornamen van de oma’s […]
Ruim twee jaar geleden heropende het voormalige restaurant De Tuinkamer in Beerzel (Putte) de deuren, ditmaal onder de naam Lizanna. Deze is een samentrekking van de voornamen van de oma’s […]
De verkoop van pizzaovens voor thuis gaat in stijgende lijn, ook in België. Maar zelf deeg maken is vaak nog een drempel. De Belgische start-up Pizzabol wil die nu wegnemen. […]
Van 16 tot 19 mei is Tour & Taxis dé place to be voor liefhebbers van streetfood, fun en muziek. De derde editie van StrEat Fest belooft nog spectaculairder te […]
Hawaiian’s verfrissende poké bowls Geniet van Hawaiian’s uitgebreide assortiment op 38 locaties in België en Nederland. Wist je dat Hawaiian een Belgische keten is, en dat alle ingrediënten in […]
Het sluitstuk van de proeverij van Roussillonwijnen werd een gastronomisch diner waarbij 3-sterenchef Viki Geunes van restaurant Zilte in Antwerpen als gastchef fungeerde in the Botanic Garden. Zijn opdracht: bewijzen […]
Begin dit jaar riep de abdij van Grimbergen de allereerste nationale brouwwedstrijd voor hobbybrouwers in het leven. En met succes: maar liefst 202 thuisbrouwers stuurden een brouwsel op. De afgelopen […]
Sinds zijn oprichting nodigt Pistolet Original gerenommeerde chefs uit om hun eigen versie van zijn beroemde Pistolet te creëren. Dit jaar gaat de Pistolet op verkenning in Antwerpen bij […]
Restuarant Hofstube ontvangt het zevende jaar op rij een Michelinster – na renovatie meer panoramablik, meer ruimte, meer elegantie . Fine dining wordt nog geraffineerder: Hotel Deimann in Schmallenberg, Duitsland […]
‘Gent Smaakt’ palmt van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei het centrum van Gent in. Vijf dagen lang genieten bezoekers van overheerlijke gerechten en dranken van 65 standhouders […]
Antwerpen Proeft, als pionier gestart in 2007, geldt als een vaste waarde op de culinaire en toeristische agenda, met bezoekers uit heel België en Nederland. Het festival heeft in 2024 […]
The Avenue is het moderne restaurant van het prestigieuze Brusselse hotel Barsey en staat al jaren garant voor een authentieke gastronomische ervaring. De drijvende kracht? De getalenteerde chef Nicholas Tsiknakos. […]
ProVeg (voorheen EVA), de organisatie die zich inzet voor plantaardige voeding, riep maart uit tot Veggie Challenge-maand. De uitdaging? Meer Belgen aanzetten om flexi, veggie of vegan te eten. Sodexo […]
Zoutspecialist zet erfgoed in de kijker met designverpakking en metalen blik Geef het zout eens door… zal straks mooier klinken dan ooit. Want JOZO, een van de bekendste zoutmerken in […]
YUST Group is trots om de lancering van hun nieuwste gastronomische avontuur, eppo, aan te kondigen – een casual buurtrestaurant waar pure producten en eenvoud de boventoon voeren. Gelegen in […]
Speciaal voor Moederdag lanceert Leonidas dit jaar een nieuwe versie van de Irrésistible, onze met fruit gevulde pralines waar mama’s van over de hele wereld dol op zijn, samen met […]