De kaartverkoop gaat hard!
Er zijn nog enkele kaarten voor de VOC-diners in het Hof op 17 en 18 april en voor de workshops
op zaterdag 18 april (13.00 en 15.00). Reserveer hier je kaarten.
(Cinebergen is voor vrijdag 17 en 18 april uitverkocht!)
Er zijn nog enkele kaarten voor de VOC-diners in het Hof op 17 en 18 april en voor de workshops
op zaterdag 18 april (13.00 en 15.00). Reserveer hier je kaarten.
(Cinebergen is voor vrijdag 17 en 18 april uitverkocht!)
Film&FoodBergenNH: 17 & 18 april 2015
Cinebergen en Het Hof te Bergen NH
Film&FoodBergenNH 2015 wordt een extra smaakvol evenement, waarin specerijen de hoofdrol spelen!
Op 17 en 18 april vindt het jaarlijkse Film&FoodBergenNH plaats in Filmtheater Cinebergen in de Zwarte Schuur en dit jaar voor het eerst, het prachtig gerenoveerde landgoed Het Hof in Bergen. Het thema van deze editie is ‘Spice up that dish!' Het zal duidelijk zijn dat alles draait om specerijen en wat je er in de keuken allemaal mee kunt. Wist je dat Nederland een rijke historie kent als het gaat over specerijen? Als je daar meer over wilt weten, bezoek dan één van de workshops! Dit jaar is er nog meer keuze dan voorgaande jaren. Op zowel de vrijdag- als de zaterdagavond kun je dit jaar kiezen op welke locatie je aan dit festival wilt deelnemen. Wil je ongedwongen genieten van verrassende en hippe gerechtjes en aansluitend van een lekkere food film? Dan ga je naar Cinebergen. Wil je uitgebreider tafelen en meer te weten komen over de historie van specerijen in de Nederlandse keuken? Dan ben je van harte welkom in Het Hof! Ook dit jaar wordt samengewerkt met chefs van vier lokale toprestaurants: Sander Westerman van restaurant Vigor in Blooming, Chiel van Driest van restaurant Onder de Linde, Jeroen Klepper van restaurant Fabbrica en chef Paul van Schoonhoven van restaurant Bergen-Binnen. Zij staan op beide avonden in verschillende samenstelling garant voor de diners in Filmtheater Cinebergen. Nieuwkomer is chef Roel Oostrum van Het Hof, hij zal de VOC-diners in aldaar verzorgen. Allen presenteren ze heerlijke gerechten met hun persoonlijke signatuur en visie op het thema Specerijen. |
|