KookJij

Top 10 recepten

  1. De rode spitskool is, hoe kan het ook anders, een kruising tussen een gewone spitskool en een rode kool. De kleur heeft hij natuurlijk van een rode kool ma... Dit recept is afkomstig uit de Hollandse keuken met een bereidingstijd van +/- 45 minuten en het is voor zo'n 6 personen.
  2. Een heerlijk nagerecht met een frisse citroensmaak. Dit recept is afkomstig uit de Europese keuken met een bereidingstijd van +/- 20 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  3. Zelfgebakken oliebollen met appel en rozijnen mogen met de jaarwisseling natuurlijk niet ontbreken. Een ideaal recept voor oud en nieuw of op oudejaarsavon... Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 35 personen en de bereidingstijd is circa 60 minuten. Het afkomstig uit Nederland, uit de Hollandse keuken.
  4. Een heerlijk koud pastasalade recept voor bij de barbeque. Uiteraard kan je hem natuurlijk ook gewoon als lunch eten! Dit recept is afkomstig uit de Hollandse keuken met een bereidingstijd van +/- 20 minuten en het is voor zo'n 8 personen.
  5. Het klinkt misschien een beetje raar deze zomerstoofschotel met shoarma vlees, maar soms verdient een recept een try out en zo kom je tot iets heel smakelij... Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 2 personen en de bereidingstijd is circa 35 minuten. Het afkomstig uit Nederland, uit de Europese keuken.
  6. Dit was een toprecept op Smulweb. Je kunt deze rundvleesstoofpot ook in een braadpan maken, maar in de slowcooker nog lekkerder en gemakkelijker. Ik beschr... Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 4 personen en de bereidingstijd is circa 20 minuten. Het afkomstig uit Indonesie, uit de Oosterse keuken.
  7. Gevulden eieren zijn bijna niet weg te denken tijdens een feestje of lekker hapje bij de borrel. Hierbij diverse variaties voor heerlijk gevulde eieren. Dit recept is afkomstig uit de Europese keuken met een bereidingstijd van +/- 20 minuten en het is voor zo'n 4 personen.
  8. De letterlijke vertaling van "saltimbocca" is "spring in de mond" en de meest bekende versie is de Saltimbocca alla Romana, die is gema... Dit recept is afkomstig uit de Europese keuken met een bereidingstijd van +/- 30 minuten en het is voor zo'n 6 personen.
  9. Als je weleens in een Grieks restaurant eet dan is een vast onderdeel op je bord de tomatenrijst. Erg makkelijk om zelf te maken en onmisbaar bij een Griek... Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 4 personen en de bereidingstijd is circa 20 minuten. Het afkomstig uit Griekenland, uit de Europese keuken.
  10. Een heerlijke stoofschotel uit de tajine. Zeer goed en erg lekker. Het is geschikt voor 4 personen en de bereidingstijd is circa 60 minuten. Het afkomstig uit Nederland, uit de Hollandse keuken.

Nieuwsbrief aanmelden

Laatste reacties

  1. Wilmie Willemse
    Heb je wel vlierbloesem of ook niet? Ik kan wel wat seringen opsturen maar ben bang dat ze verwelkt zijn...
    Recept: Seringensiroop
  2. Monique Kerkhoven
    net gemaakt nog beetje warm, erg lekker,erg blij met dit heerlijke recept. alleen vergeten bloem te zeven, heb het in keuken...
    Recept: Italiaanse amandelkoekjes
  3. Chez Cornelia
    Wat een leuk recept ! Alleen helaas geen sering te bekennen hier...
    Recept: Seringensiroop
  4. Monique Kerkhoven
    Ja recept had je op smulweb in 2004 geplaatst had toen geen slowkooker wil het daar in wel eens uitproberen...
    Recept: Pittige Indische rundvleesstoofpot ook voor slowcooker
  5. Monique Kerkhoven
    kan dit wel doen maar als ik inlog weet ik dat email adres klopt werkt hier nu ook wachtwoord...
    Gebruiker: Petra Wiggers
  6. Petra wiggers
    Ha Monique jouw vraag over je favoriete recepten kan ik nu even geen antwoord geven. We zijn op vakantie. Zodra...
    Gebruiker: Monique Kerkhoven
  7. Petra Wiggers
    Ha Monique, van de koekjes dan op 250 graden. Maak ze niet te groot en zet ze wat langer in...
    Gebruiker: Monique Kerkhoven
  8. Harry Löhr
    Ik heb je even een mailtje gestuurd op het adres wat aan dit account gekoppeld is....
    Gebruiker: Petra Wiggers
  9. Monique Kerkhoven
    ben hier nu via laptop, maar kan hier nergens mijn favourite vinden. was op tablet boven in met pijltjenaar beneden gericht...
    Gebruiker: Petra Wiggers
  10. Monique Kerkhoven
    Mijn oven kan dan alleen op 150 of 200 ,dus denk langer of korter erin,denk dan buitenkant bruin maar of ze...
    Recept: Italiaanse amandelkoekjes
  11. Monique Kerkhoven
    Heb hier op tablet inlog opgeslagen kan dan ook niet zien of ik wachtwoord verkeerd heb,wat ik opgescheven heb...
    Gebruiker: Petra Wiggers
  12. Monique Kerkhoven
    Iemand heeft alles geïnstalleerd, alleen 1 mail adres ,was geen g mail,maar gebruik deze altijd en staat hier om in...
    Gebruiker: Petra Wiggers
  13. Lidy Berkx
    Hoi Els, leuk om te horen, dat het gesmaakt heeft en dankjewel voor je bericht. Groetjes Lidy....
    Recept: Varkensvlees in een Babi Pangang-marinade
  14. Els Meeuwsen
    Hallo Lidy, we hebben gisteren deze "babi pangang" gegeten het was weer heerlijk. Ik heb er nog wel laos en sereh...
    Recept: Varkensvlees in een Babi Pangang-marinade
  15. Harry Löhr
    Hi Monique, wat bedoel je precies? ...
    Gebruiker: Petra Wiggers