RESTO. ‘Gezelligheid in onze zaak vinden wij heel belangrijk’

© pdt

Elke Rondom zet een horecazaak uit de buurt in de kijker.

Wat maakt uw zaak bijzonder? ‘Wij werken zowel met een kaart als met menu’s. Zo is er een keuzemenu van 36 euro waarbij je een voor- en hoofdgerecht en een dessert krijgt. Op maandag, dinsdag en vrijdag geven we een dagschotel voor 13 euro: soep, hoofdgerecht en koffie. En vergeet ook onze zaterdaglunch voor 20 euro niet.’

Wat is de specialiteit van de zaak? ‘Goran (nvdr. Djordjevic speelde in een vorig leven nog bij KSV Roeselare) is vooral gekend voor zijn cote à l’os maar ook zeetong en lamskroontjes worden veel gevraagd.’

Is er een tuin of terras? ‘Binnen hebben we 34 plaatsen, buiten is er een terras waar nog eens 30 mensen kunnen plaatsnemen. En we hebben een open haard die 's winters gezellige warmte geeft. Gezelligheid vinden wij trouwens heel belangrijk.’

Doet u iets speciaals voor kinderen? ‘Niet echt. Er staan wel twee kindergerechten op de kaart.’

Tevreden over uw locatie? ‘Ja, hoor. Er is parking voor en naast de deur.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus